AKTUELNO

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Novom Beogradu ubijen je advokat Dragoslav Miša Ognjanović, a ranjen je njegov sin.

Miša Ognjanović (57) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila oko 20 časova u ulici Antifašističke borbe. U trenutku kad je Dragoslav Ognjanović upucan, sa njim se nalazio njegov sin Petar (27) koji je tom prilikom ranjen.

Ognjanović je bio advokat krivičar.

Poznat je kao jedan od branilaca Luke Bojovića, koji je u Srbiji pravosnažno oslobođen svih optužbi, a u Španiji izdržava kaznu od 18 godina zatvora zbog nedozvoljenog držanja arsenala oružja.

Zastupao je i majku Luke Bojovića, kada je prošle godine bila privođena u Crnoj Gori.

Foto: Fonet

Branio je i Đorđa Prelića, jednog od vođa navijača Partizana koji su osuđeni zbog ubistva Brisa Tatona.

Bio je i u timu advokata koji su pravno savetovali Slobodana Miloševića, koji se pred Haškim tribunalom formalno branio sam.

Foto: Wikipedia

Pre dve i po godine, u Beogradu je ubijen advokat Vladimir Zrelec koji je pred Specijalnim sudom zastupao Slobodana Šaranovića, ubijenog prošle godine u Budvi.

Za ubistvo Zreleca nakon dve godine skrivanja uhapšen je, a nedavno i optužen rođak ubijenog, Vladimir Šaranović.

Foto: MUP Srbije

Prema pisanju medija, rat kriminalnih klanova Bojović-Šaranović traje vise od pet godina i odnosi brojne žrtve, mahom pripadnika klanova, ali i njihove rodbine.

Pročitajte još: DRAGOSLAV UBIJEN U SAČEKUŠI, srpska misica OSTALA UDOVICA: Brak Sanje i poznatog advokata nije trajao ni godinu dana, a ĆERKICA LARA OSTALA BEZ TATE! (FOTO)

Pročitajte još: NAJBOLJI PRIJATELJ SANJE PAPIĆ ZA PINK.RS: Srpska misica TRAGIČNU VEST O UBISTVU MUŽA saznala tokom letovanja!

#Advokat

#Luka Bojović

'