AKTUELNO

O događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno se traga za počiniocima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su pripadnici policije u Ljigu jutros pronašli muškarca Milosava Radisavljevića (80) vezanog za metalnu kontrukciju, kao i da pritom nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Foto: Tanjug

On je, kako se navodi, policiji ispričao da su mu jutros, tri sata iza ponoći, u kuću ušladvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju koja se nalazi u blizini kuće.

Milosavu Radosavljeviću konstatovane su povrede ruke, bio je kod psihijatra, a zatim je pušten na kućno lečenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Foto: Printscreen Youtube

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević izjavio je ranije danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronđen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

- Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup - naveo je Lazarević.

#Jelena Đoković

#Otmica

'