AKTUELNO

Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt.

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima su povređene ukupno četiri osobe, dok je na Starom kragujevačkom putu poginuo biciklista, rekao je saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac.

Hitna pomoć je na Starom kragujevačkom putu intervenisala po pozivu u 22:24 sati, pri čemu je kod povređenog bicikliste - muškarca starog oko 60 godina - konstatovala smrt.

U 20:21 sati na uglu ulica Kapetana Zavišića i Vojvode Stepe povređen je pešak, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Na putu za Ovču u 20:31 sati povrede je zadobio muškarac, motociklista, koji je zbrinut na licu mesta i odbio dalji transport.

U Prvomajskoj ulici u Zemunu u 20:37 sati povređena je 23-godišnja ženska osoba, koju je Hitna pomoć prevezla u KBC "Zemun".

U 22:49 sati na uglu Višnjičke i Ulice Mije Kovačevića povređen je 58-godišnji muškarac i potom prebačen u Urgentni centar.

Tokom noći su se, od hroničnih bolesnika, za pomoć najviše javljali astmatičari, a zabeleženo je ukupno 107 intervencija Hitne pomoći od kojih 13 na javnom mestu.

#Hitna pomoć

#Intervencije

'