AKTUELNO

Svi detalji nesreće koja je potresla Srbiju.

Vozač taksi automobila 65-godišnji Milomir Bijelić je poginuo, a šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod isključenja za Bežanijsku kosu.

Nesreću je izazvao vozač taksija koji se auto-putem kretao u kontra smeru. On je vozio Opel astru suprotnim smerom najmanje 650 metara od isključenja za Tošin bunar.

Tokom sulude vožnje nekoliko vozača je usput uspelo da izbegne Opel, ali se na kraju taksi vozilo direktno sudarilo sa Folksvagen kedijem koji je vozio 38-godišnji Bojan Marić uredno svojom trakom.

Šest osoba iz ovog automobila je povređeno i njima su prvu pomoć ukazali šokirani ljudi koji su naišli na havarisane automobile.

Na mestu nesreće intervenisale su dežurne službe saobraćajna policija, vatrogasci i hitna pomoć. Svi povređeni prevezeni su u bolnicu.

U Urgentnom centru je preminuo vozač taksija. Njegov automobil nije bio registrovan. U ovoj saobraćajnoj nesreći svi su koristili sigurnosne pojaseve sem poginulog.

Nakon policijskog uviđaja radnici Parking servisa odneli su dva smrskana automobila na vanredni tehnički pregled. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti tragedije.

U nastavku pogledajte fotografije i uključenje novinara Mladena Mijatovića sa mesta nesreće. Upozoravamo da je materijal UZNEMIRUJUĆ!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

M. Mijatović

#Auto-put

#Sudar

'