AKTUELNO

Zbog sumnje da je prisustvovao ovom događaju, a nije prijavio krivično delo i učinioca, uhapšen je i Miloš Stanković (21) iz Novog Sada.

Inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili su dvadesetogodišnjeg Marka Sikirića, zbog sumnje da je nožem ubo u grudi i ubio 23-godišnjeg Željka Pantelića. Uhapšen je i 21-godišnji Miloš Stanković zbog neprijavljivanja ubistva i izvršioca.

Utvrđeno je da su Sikirić i Stanković sinoć u dvorištu OŠ "Svetozar Marković Toza" sačekali Željka Pantelića kako bi raspravili navodni problem oko devojke.

U jednom trenutku Željko Pantelić udario je pesnicom Sikirića, koji je zatim izvadio kuhinjski nož i ubo Pantelića u grudi. Mladić je bez svesti prevezen u KC Vojvodina gde je ubrzo preminuo.

Ovom ubistvu prethodila je još jedna dramatična situacija u stanu u Hadži Ruvimovoj ulici nekoliko sati ranije gde su bili Željko Pantelić, još jedan muškarac i dve maloletne devojke.

U jednom trenutku su se posvađali 16-godišnja M. F. i njen momak Željko Pantelić. Devojka je zatim otišla na terasu, prešla ogradu, izgubila ravnotežu i pala sa drugog sprata.

Ona je prevezena u bolnicu gde su konstatovani prelomi obe pete.

M. Mijatović

Pročitajte još: PREMINUO MLADIĆ KOJI JE IZBODEN U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Bez svesti prevezen u bolnicu, ali mu NIJE BILO POMOĆI!

#Hapšenje

#Novi Sad

#Ubistvo

'