AKTUELNO

Vladica je bio na posmatranju u specijalnoj bolnici.

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je 9. jula silovao, pa pesnicama i kamenjem ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović, vraćen je u zatvor sa posmatranja iz specijalne bolnice u Beogradu.

Dušanka Stefanović, baka zverski ubijene devojčice, kaže da je čula da je Rajković vraćen u Zaječar i zahteva da krvnik bude najstrože kažnjen.

- Neka ga kastriraju! Nije mu ništa kada su ga vratili sa psihijatrijskog posmatranja. Ništa njemu ne fali - ogorčena je Dušanka, koja priprema šestomesečni pomen maloj Anđelini.

Prema nepotvrđenim informacijama, nekoliko zatvorenika pokušalu je zaista da kastrira silovatelja u zatvoru ali je to sprečeno od strane čuvara zatvora.

Ona navodi da se njena ćerka Danijela još nije oporavila od šoka, ali da se neće vratiti svom suprugu u Zaječar, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

- Obilazimo Anđelinin grob, a ništa ne znamo kada će da sude njenom ubici. Ni od koga nismo dobili pomoć niti nas ko obilazi - kaže Dušanka, koja živi sa ćerkom Danijelom i suprugom.

Dušanka dodaje da je nedavno umro Vladičin deda, koji ga je odgajao i koji je bio nepokretan.

N. Petričević

#Ubistvo

#Zaječar

#Zatvor

'