AKTUELNO

Osumnjičeni za zločin je uhapšen, a prema pisanju medija, trebalo je da izdržava zatvorsku kaznu zbog prebijanja supruge kojoj je sada, kako se sumnja, oduzeo život.

Ivanu Radovanoviću iz Kosjerića, uhapšenom zbog sumnje da je prošle noći brutalno ubio Jelenu Grbić (38), majku troje dece, određeno je zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Policijska uprava Užice je potvrdila da su pripadnici MUP-a uhapsili I.R. (35) iz Kosjerića zbog postojanja osnova sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtio svoju 38-godišnju nevenčanu suprugu hladnim oružjem u porodičnoj kući u Kosjeriću.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju PU Užice.

Kako su mediji ranije javili, Radovanović se skrivao na tavanu pomoćnog objekta, 50 metara udaljenog od mesta zločina.

Prema pisanju medija, Radovanović trebalo da ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, zbog prebijanja Grbićeve, odnosno za nasilje u porodici.

Prvu kaznu je izdržao i izašao iz zatvora u februaru, ali je ženu opet pretukao, a sinoć ju je i ubio.

Radovanović je u noći između nedelje i ponedeljka pred ponoć upao u kuću Jelene Grbić u kojoj je ona živela sa tri sina - Dejanom (17), Darkom (12) i Davorom (3), od kojih je najmlađeg dobila iz dvomesečene veze sa ubicom.

Beživotno telo žene zatečeno je u stanu u kom je živela sa troje dece. Na njenom telu ustanovljeno je više uboda oštrim predmetom.

#Kosjerić

#Ubistvo

#Žena

'