AKTUELNO

Muž odnosno, sin izvukao je deblji kraj pokušavajući da reši spor između žene i majke.

Protiv N.S. (29) iz okoline Grdelice podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pretio svojoj supruzi G.S. (28).

On je pokušao da reši spor između svoje majke D.S. (48) i žene jer se ispostavilo da je snaja, navodno, podvodila svekrvu.

Snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N.S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor. On je uputio niz teških reči i pretnji supruzi, zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.

Kako tvrde komšije, sve je počelo kad je, navodno, D.S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru u Grdeličkoj klisuri, a snaja se pravila da ne primećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.

-Snaja je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, nameštala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću – navodi jedan od meštana ovog naselja.

Kako kaže, biznis između svekrve i snaje pukao je kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primetile kod još nekoliko meštanki. - U pitanju je bilo jeftino, tursko zlato. Ispostavilo se, navodno, da je snaja poludela kad je videla da je M.D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim meštankama. Tako su njih dve počele da se svađaju- priča jedan od komšija.

One su potom zvale N.S. telefonom i žalile mu se, pa se on vratio kući iz inostranstva da smiri situaciju.

S. M.

#Svađa

#Svekrva

#Žena

'