AKTUELNO

Muškarac starosti oko 41 godinu teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi nakon što se njegov automobil prevrnuo na autoputu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Do udesa je došlo na autoputu za Zagreb kod Ikarbusa u 23.32. Vozač je, bio ugruvan usled prevrtanja automobila zadobio je povrede glave, vrata i tela.

Na licu mesta su bili prisutni vatrogasci, saobraćajna policija i hitna pomoć, a muškarac je prevezen u Urgentni centar.

U ulici Milana Rakića u 19.13 kod broja 125 došlo je do udesa u kojem je povređena žena starosti oko 30 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

U udesu koji se dogodio u 19.21 na isključenju sa Pančevackog mosta lakše su povređeni trojica muškaraca starosti oko 39, 23 i 18 godina i prevezeni su u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 100 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, dok su se za pomoć javljali svi hronični bolesnici.

Juče u toku dana zabeleženo je 130 intervencija od kojih 44 na javnom mestu kao i tri udesa i jedan pad sa visine koji se dogodio u Carigradskoj ulici.

Muškarac starosti oko 67 godina u 9.25 juče je zadobio otvoreni prelom karlice tokom rušenja kuće na Dorcolu u Carigradskoj ulici, navela je Macura.

#Auto-put

#Hitna pomoć

#Saobraćajna nesreća

'