AKTUELNO

Navodno, dok je seksualno zlostavljao dete, držao joj je pištolj prislonjen na glavu i pretio da će je ubiti ako nekom nešto kaže

D. R. iz Starih Banovaca uhapšen je zbog sumnje da je deset dana u svojoj kući silovao i snimao seksualno iživljavanje nad maloletnom K. J. (14). Navodno, dok je seksualno zlostavljao dete, držao joj je pištolj prislonjen na glavu i pretio da će je ubiti ako nekom nešto kaže.

Kako navodi izvor blizak istrazi, D. R. je uhapšen 5. aprila nakon prijave da on u kući poseduje nelegalno oružje.

- Kada su inspektori upali u njegovu kuću u Starim Banovcima, osim gasnog pištolja zatekli su i K. J., koja je bila zapuštena, prljava i izmučena. Devojčica je ispričala policajcima da ju je D. R. mimo njene volje 25. marta odvukao u kuću i tamo držao zarobljenu, silovao i to sve snimao mobilnim telefonom – kaže izvor.

Osumnjičeni je uhapšen i njemu je određen jednomesečni pritvor.

V. J., devojčicina majka, kaže da joj je u policiji prikazan snimak na kom se vidi kako D. R. siluje K. J., preti joj ubistvom i prislanja joj pištolj na čelo.

- Policajci i ljudi iz Centra za socijalni rad su mi ispričali kroz šta je moja ćerka prošla. Zatim sam videla taj užasan snimak na kom on muči i zlostavlja moje dete. Koliko sam saznala, on je moju ćerku upoznao najverovatnije negde na ulicama Batajnice ili Starih Banovaca, i to kada je ona odlučila da ode iz hraniteljske porodice u kojoj je bila jer nije htela da živi sa mnom – kaže V.J.

Majka navodi i da je D.R. pretio njenoj ćerki da će je ubiti.

- D.R. ju je odveo kod njega u kuću. Navodno joj je dao hranu, piće i novac. Međutim, sve je, kako su mi rekli, to bilo samo da bi on mogao da ima seksualni odnos sa njom. Nije mu bilo dovoljno što zlostavlja dete, nego je to morao i da snima. Pretio joj je da će je ubiti, stavljao joj je pištolj na glavu – dodaje majka devojčice.

Devojčicin deda po ocu, S.J, kod koga ona povremeno živi, kaže kako je čuo da ju je D.R. silovao.

- Znam da joj je on pomagao da se ne mrzne napolju. Hranio ju je, davao novac, ali nisam imao pojma da ju je i seksualno iskorišćavao. To je strašno. A sad se priča i da je malenu silovao i sin D.R. koji živi sa njim. Ne znam šta da mislim – kaže devojčicin deda, čija se kuća nalazi nekoliko stotina metara od kuće D.R.

S druge strane, jedna od rođaka uhapšenog muškarca ispričala je potpuno drugu verziju čitavog događaja.

- Ona je kod njega jela, pila, kupala se, živela. Davao joj je novac. Ja ne znam šta se stvarno dogodilo u toj kući, ali sam sigurna da je moj rođak nevin. Pa ta devojčica je sama dolazila kod njega kad god je htela, nije mogao čovek puštkom da je istera iz kuće – navodi rođaka D.R.

#Majka

#Silovanje

'