AKTUELNO

Danas je održano suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Specijalnom sudu u Beogradu, kao i njihovim suprugama Bojani i Tanji.

I pored toga što je suđenje obeležilo i svedočenje tašte Veljka Belivuka, Snežane Đorđević, ipak, veliku pažnju su privukli aksesoari supruga, kao i cene istih.

Naime, Bojana Belivuk je "prošetala" torbu marke "Majks Kors", koja okvirno košta i do 200 evra — naravno, ukoliko su u pitanju originalni modeli.

Foto: Tanjug /JADRANKA ILIĆ

Sa druge strane, supruga Miljkovića, Tanja je viđena u bundi koja se procenjuje da košta oko 1.000 evra, pod pretpostavkom da je original. Pored raskošne bunde, ponela je i sunčane naočare marke "Selin", čija cena ide do do 400 evra.

Pored supruga, "pokazala" se i tašta Belivuka, koja je do suda došla crnim "audijem", a kojoj se na teret stavlja da je bila fiktivni vlasnik kuće na Zvezdari, koju je prema tvrdnjama tužilaštva, novcem od kriminala gradio njen zet.

Foto: Tanjug /JADRANKA ILIĆ

Podsećamo, danas je nastavljeno suđenje zbog optužbi da su prali novac stečen od kriminala, dok su optužnicom, pored para supružnika obuhvaćeni i Filip Ivanovski i njegova supruga Marija. Naredno suđenje je zakazano za 28. septembar.

Autor: Marija Radić