AKTUELNO

Pretučeni maloletnik sakrio se u jednom marketu

Večeras je došlo do tuče više maloletnika u Novom Sadu, prenose društvene mreže.

Naime, kako se navodi, do incidenta je došlo u ulici Janka Veselinovića, a policija je došla po pozivu.

- Maloletnik napadnut od strane grupe maloletnika, sakrio se u jednom marketu posle, a policiji je rekao da ne poznaje napadače - navodi se ispod podeljene fotografije.

Trenutno nema zvanične potvrde o ovoj tuči, kao ni o stanju učesnika.

Podsećamo na jeziv slučaj nasilja koje se desilo pre dva dana u Prokuplju. Naime, u popodnevnoj smeni u Osnovnoj školi “Ratko Pavlović Ćićko” u Prokuplju došlo je do ozbiljnog incidenta koji je šokirao sve prisutne.

Bacio klupu na nastavnika

Učenik petog razreda je bacio stolicu, odnosno staru klupu, na nastavnika muzičke kulture A. M. i naneo mu teške povrede, uključujući polomljen prst na nozi. Nastavnik A. M. je inače u poslednjoj godini pre penzije, što dodatno naglašava težinu ovog događaja.

Nakon ovog nemilog događaja, ekipa Hitne pomoći prokupačkog Doma zdravlja pružila je neophodnu medicinsku pomoć nastavniku A. M. koji je potom hitno prevezen u niški Univerzitetsko klinički centar radi daljeg lečenja. Reakcije učenika i prisutnih osoba u školi bile su iznenađujuće, a svedoci su istakli da je učenik bio van kontrole, vrištao i nije mogao da se obuzda ni uz prisustvo policajca.

Autor: Dubravka Bošković