AKTUELNO

A. D. bivša partnerka Luke Vuksanovića (26) iz Beograda čije telo je nađeno nakon osam dana od saobraćajne nesreće koju je doživeo 26.avgusta na putu Beograd-Mladenovac, oglasila se na svom Instagram profilu potresnim objavama.

Podsetimo, Vuksanović je 26. avgusta u večernjim satima doživeo nesreću na putu Beograd-Mladenovac na skretanju kod Sopota. Kobne večeri bio je sam u automobilu, a sumnja se da je do udesa došlo usled neprilagođene brzine.

Postoji nekoliko verzija kako mladić nije odmah nađen nakon udesa i kako je uopšte moguće da je njegovo telo pronađeno tek 2. septembra, osam dana kasnije i to na svega 100 metara od mesta udesa. Inače, porodica je prijavila nestanak policiji i zajedno su išli u opsežnu pretragu terena.

Foto: Printscreen društvene mreže

Njegova bivša partnerka, kako smo već pomenuli, objavila je pre nekoliko sati prvo porodičnu crno-belu fotografiju na kojoj deluju srećni i nasmejano.

Zatim je usledila još jedna slika na kojoj njih dvoje poziraju u liftu dok u rukama imaju kacige od motora.

Foto: Printscreen društvene mreže

Ubrzo zatim okačila je i treću crno belu fotografiju, a potom i video snimak koji kida dušu. Na pomenutom snimku može se videti kako bivši partneri zajedno plešu dok je u pozadini pesma poznatog pevača Ace Pejovića pod numerom "Sve ti dugujem". Njih dvoje zagrljeni plešu i pevaju pesmu. Inače, stihovi ljubavne pesme glase: "Ja svojim morem plovim, putujem, sve manje tugujem, sve više ludujem, jer znam da neko kući čeka me. Šta bi da nema te, sve ti dugujem."

Foto: Printscreen društvene mreže

Ovo nije prvi put da se bivša partnerka Luke Vuksanovića oglasila na društvenim mrežama, jer je to uradila i kada se našlo njegovo telo.

- Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru - napisala je kratko A. D. uz niz zajedničnih fotografija.

Telo mladića Luke Vuksanovića poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt. Istragu povodom ovog slučaja vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Autor: Jovana Nerić