AKTUELNO

Mladić M. G. (26) iz Loznice teško je povređen sinoć u tuči koja se dogodila u centru grada dok je ulazio u automobil. Zbog ozbiljnih povreda nalazi se u životnoj opasnosti, a trojica nasilnika su uhapšeni tim povodom.

Neočekivani napad na mladića

Tuča se dogodila u centru grada Loznice sinoć oko 20 sati. Iako se prvobitno smatralo da se radi o sukobu navijača, brat povređenog M. G. je ispričao da njegov brat nije navijač, već da su napadači pripadnici jedne navijačke grupe. Mladić je bio u društvu prijatelja i tri devojke kada je napadnut dok je ulazio u automobil koji je upravljala jedna od devojaka - piše Kurir.

Brutalan napad i bekstvo jednog od napadača

Napadači su nasilno napali mladića, pri čemu je čak i njegov prijatelj koji je pokušao da ga zaštiti takođe bio povređen. Jedan od uhapšenih lica je pokušao da pobegne, vikajući pred okupljenima da ih nije bilo tu, ali je kasnije ipak uhapšen.

Detalji istrage i identifikacija napadača

Istraga je u toku, policija je identifikovala i uhapsila još dva lica za koja se sumnja da pripadaju jednoj navijačkoj grupi. Takođe, postoji i video snimak tuče koji je zabeležila kamera sa obližnjeg objekta, pružajući korisne informacije istražiteljima.

Mogući motivi napada

Iako se kao mogući motiv napada prvobitno pominjao sukob navijačkih grupa oko šaranja grafita, ne isključuje se mogućnost da je u pitanju i neki navodni stari dug, što će istraga dodatno utvrditi.

Ova stravična tuča u centru Loznice izazvala je šok i zabrinutost među lokalnim stanovništvom, dok se nadležne službe trude da utvrde sve okolnosti ovog brutalnog napada. M. G. se i dalje bori za život, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

Autor: Jovana Nerić