AKTUELNO

Danas je u Novom Sadu došlo do nezapamćene tragedije kada je u velikom požaru nastradala šestočlana porodica. Maja S. (23) i Danijel A. (29) živeli su zajedno sa četvoro dece od dve, četiri, pet i sedam godina u kući novosadskog naselja Salajka.

- Mnogo smo potreseni, od jutros smo na nogama i sve vreme čekamo neku informaciju kako je tačno došlo do ovoga, ali najgore je od svega što njih nema - kaže za Kurir rođak nastradale porodice.

Kako saznajemo, oni su živeli sami u ovoj kući gde je požar izbio u kasnim satima, a Maja i Danijel bavili su se skupljanjem sekundarnih sirovina.

- Očigledno niko od njih nije čuo ništa, čim nisu uspeli ništa da preduzmu, čuli smo samo da su se ugušili, a onda je plamen zahvatio tela - dodale su komšije.

Inače, kako je rečeno prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

Foto: Facebook.com

Na društvenim mrežama, porodica i prijatelji uveliko se opraštaju od šestočlane porodice koji su život izgubili tragično, usled požara koji je izbio dok su svi zajedno spavali u jednoj prostoriji.

- Počivajte u miru moji anđeli, volim vas do neba - pisalo je kratko u jednoj objavi zajedničke fotografije cele porodice, a ispod su se nizali komentari sa izjavama saučešća i rečima utehe.

Autor: Iva Besarabić