AKTUELNO

Danas je u Zemunu došlo do krvavog obračuna u porodičnoj kući kada je muškarac (47) nožem izbo suprugu (46).

Kako piše Kurir, žena ima pet uboda, operisana je i nalazi se u teškom stanju na intenzivnoj nezi.

Incident je, kako smo ranije pisali, prijavio njihov stariji sin, koji se trenutno nalazi u policiji kako bi dao izjavu.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu završio je uviđaj, a pronađen je i nož kojim je izvršio napad na suprugu.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje i najverovatnije će mu se na teret staviti pokušaj teškog ubistva na svirep i podmukao način.

Po dolasku do porodičnog doma gde se odigralo sve, zatekli smo drugog sina koji je za Kurir ispričao šta je zatekao kada se vratio kući sa posla.

- Moj stariji brat je došao kući I video sve to, ne znam ni u kakvom je stanju bila majka. Čekamo informacije sve vreme. Brata su odveli u policiju kako bi dao izjavu. Nikad pre nije bilo nikakvih svađi, ali u poslednje vreme se otac loše osećao, kao da je bio depresivan, pio je i terapiju, pa su mu potom menjali terapiju, dobio je neke jače lekove, ali nešto ovako ne možemo da verujemo - rekao je mlađi sin porodice u kojoj se desio incident.

Foto: Pixabay.com

Podsećanja radi, do porodičnog nasilja je došlo u domu gde muškarac i žena žive, a žena je odmah prevezena u KBC Zemun, dok je policija istog momenta privela muškarca.

Autor: Aleksandra Aras