AKTUELNO

Na mestu nezgode još traje uviđaj

Na auto-putu između Niša i Pirota kod Bele Palanke prevrnuo se, iz za sada nepoznatih razloga, kombi u kojem se nalazio veliki broj migranata. Prema nezvaničnim informacijama, u kombiju je bilo oko 30 migranata, a povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu i Pirotu i Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Kako kažu u pirotskoj policiji, nezgoda se dogodila jutros oko 8 sati na auto-putu u smeru ka Nišu, potvrđeno je Južnim vestima u pirotskoj policiji.

- Došlo je do prevrtanja kombija stranih registarskih tablica u kojem je bilo više ilegalnih migranata - navode iz policije.

Tačan broj migranata iz policije ne saopštavaju i kažu da je uviđaj u toku, ali napominju da među njima ima povređenih. Kažu da je deo povređenih prevezen u pirotsku Bolnicu, dok ima i onih koji su poslati u niški UKC.

Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra kažu da su primili 3 pacijenta iz ove nezgode.

- Jedna osoba ima povrede lica sa prelomom jagodične kosti i sinusa, prelom butne kosti, druga površinske povrede tela, a treća osoba ima povrede lica i poglavine, šake i kolena - navode iz Kliničkog.

Zbog ove nezgode je jedno vreme saobraćaj bio potpuno u prekidu, dok se sada vozila preusmeravaju na stari put od Pirota ka Nišu.

Na mestu nezgode još traje uviđaj, a saobraćaj je iz pravca Pirota ka Nišu zatvoren, kolona je duga oko tri klometra.

Autor: Snežana Milovanov