AKTUELNO

Bila je potpuno iskrena!

Zorica Zoka Mitrović, koja je na društvenim mrežama pokrenula podršku Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene, otkriva da udovac iz Borče nije otac njenog deteta.

- Moj sin ima oca, ali to nije Zoran Marjanović! Neko je u javnosti proneo tu priču i umešao dete i njegovog oca u ovu zbrku. Niko nije razmišljao o interesu deteta, niti o problemima koji su nastali zbog tih priča. Dečakov otac je B. V. i to je cela istina - tvrdi Zorica Zoka Mitrović i dodaje da je sa bivšim mužem ostala u korektnim odnosima.

- Otac mog deteta je veoma ljut zbog nebuloza o svom sinu. Tužio je sve koji pišu laži o detetu, da bi ga zaštitio. Sin se viđa sa njim i otac mu ukazuje svu moguću pažnju. On se brine i stara o svom sinu zajedno sa mnom. Normalno je da želim da zaštitim čoveka koji je otac mog deteta da ne bi doživeo torturu kroz koju ja prolazim. Moj bivši muž zna ko sam i koliko smo vremena provodili zajedno, a sve ostalo je suvišno - ističe ona.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Zorica Zoka Mitrović kaže da je revoltirana pretnjama koje su upućene njenom maloletnom sinu.

- Neke od pretnji sam prijavila policiji, a nekima nisam pridavala preveliki značaj. Postoji jedna žena koja je na društvenoj mreži objavila niz laži u koje je umešala moje dete. Ona se na internetu predstavljala mojim imenom i iznosila bljuvotine i neistine. Pored toga što je pisala objave u moje ime, predstavljala se kao drug mog bivšeg muža. Otkrivena je i protiv nje je pokrenuta istraga. O daljim koracima koje sam preduzela uskoro ćete čuti, jer se istina ne može sakriti - navodi ona.

Zorica Zoka Mitrović kaže da je revoltirana izmišljenim pričama o njoj i Zoranu, u koje je namerno umešano i dete, samo da bi se njoj naneo bol.

- Svesna sam da treba dosta vode da protekne, ali istina će kad-tad isplivati na površinu! Dotad treba da izdržim i sačuvam sina od raznih gluposti. Hajka na mene je počela jer dajem podršku Zoranu. Stala sam u Zoranovu zaštitu da bi ubica njegove supruge bio otkriven, ali mi je ta podrška stvorila samo probleme. Doživela sam da mi prete i izmi- šljaju razne priče o meni. Najvi- še su mi pretili posle Zoranovog hapšenje. Nemam problem kada sam ja na udaru, ali su mi upućivali pretnje u kojima su spominjali dete. Dosta je sa svim ružnim pričama u vezi sa mojim sinom. Ako neko ima problem sa mnom - neka to onda rešava sa mnom, a ne mora i ne bi trebalo dete da uvlači u sve to - ispričala je Zorica Zoka Mitrović.

Zorica Zoka Mitrović: Zoran je nevin

Zorica kaže da je Zoranu Marjanoviću pružila podršku jer veruje da nije umešan u ubistvo svoje supruge. - Jesam, biću i ostaću Zoranova podrška, jer verujem u njegovu nevinost. Zbog svog uverenja sam preživela štošta, što mi je dalo signal da sam u pravu - kaže Zorica. Identitet Zorice Zoke Mitrović je otkriven prilikom Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tad je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama. Posle toga je otkriveno da su Zoran i Zorica tokom te kampanje na društvenim mrežama postali bliski.

Pročitajte još: MARJANOVIĆ ĆUTI: Zoranovi advokati poslali odgovore na optužnicu!

#Ljubavnica

#Zoran Marjanović

'