AKTUELNO

Dragan R. (37) brutalno je isprebijan prošlog petka na Vračaru dok je u kolicima vozio sedmomesečnu bebu, a sada se za Pink.rs oglasila njegova supruga.

Mina R. rekla je za naš portal da je njen suprug budan, ali da se nalazi u itekako teškom stanju, jer je bunovan posle četiri dana indukovane kome, ali i teške operacije.

Valjda se ugrađivala neka šina, ne znam sve detalje. On je pod jakim sedativima i u bolnici je i dalje, na posmatranju, kako će ići tok oporavka.

Upitana kako je došlo do nemilog događaja rekla je da ne može da ulazi u detalje zbog istrage, ali da se sve desilo iznenada.

To je toliki bes da ne možete da dođete ni do rasprave, da se umiri situacija. Ne razumem zašto bi došlo do toliko siline. Ja ne smem da pričam detalje, jer sam dala izjavu.

Kako je rekla, doživljava pravu traumu, ne može da popije ni lekove jer doji sedmomesečnu devojčicu.

Ja ne mogu da spavam, jer mi je ta slika u glavi, taj bes... Ne razumem i u šoku sam, mnogo mi je teško... Samo da mi je on živ, ona je, hvala Bogu dobro.

Mina je rekla da se advokat bavi pravnim stvarima i da je obaveštena da je javnost uznemirena zbog ovog događaja.

- Ja ne umem ovo da opišem...stepen straha, ja moram bebu i da izvedem, a ne mogu da opišem koliko je to strašno. Strah me je prevelik, pogotovo kad sam sama ovako sa njom, plašim se i dobar dan da kažem - rekla je uplakana Mina, koja je rekla da napadač nije odreagovao ni na bebu, jer je ona vrištala da je beba tu.

Podsetimo, Beograđane je pošlog petka šokirala nemila scena. Pretučeni čovek je ležao na betonu, dok je žena do njega vrištala i plakala.

Dragan je primljen u petak u Urgentni centar u Beogradu sa polomljenim kostima na licu i zbog težine povreda stavljen u veštačku komu.

Zbog nanošenja teških telesnih povreda policija je uhapsila L.T. (19) i odredila mu policijsko zadržavanje.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo, a L.T. je napisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

Autor: Dalibor Stankov