AKTUELNO

Deventaestogodišnji Stefan Mitrović iz Bataševa kod Mladenovca, nastradao je u petak u večernjim satima na putu za Amerić.

Kako se saznaje, u automobilu su bile dve osobe, od kojih je jedna teško povređena, a Stefan je nažalost podlegao povredama na mestu nesreće. Koliko je automobil bio uništen govori i to što su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Mladenovac izašli na teren sa petoricom spasilaca i dva vozila, kako bi izvukli putnike iz olupine.

Foto: Društvene mreže

Prizori na mestu nesreće bili su stravični, automobil u kojem je bio tinejdžer potpuno je smrskan, a kada je reč o drugoj osobi koja je bila to veče zajedno sa njim, još uvek se ne zna ništa osim da je u teškom stanju.

Porodica Mitrović potpuno je skrhana bolom, a već uveliko se opraštaju od mladića koji je prerano napustio ovaj svet.

- Samo su suze iskrene, one nikada neće krenuti iz oka ako duša ne boli. Ponekad je toliko u duši boli da krenu i ne mogu stati. Pusti ih neka se slivaju niz obraze... Pusti neka olakšaju duši... Pusti ih neka boli jače, neka te anđeli čuvaju... Prerano si otišao, moje unuče - ovim rečima se Stefanov deka oprostio od njega.

- Ujkino, zar ovo da mi uradiš, zar ovu bol da mi naneseš. Ujkino prase moje ostavio si nas. Nikad te prežaliti neću. Počivaj u miru, anđele moj mali - još jedan je od potresnih objava članova Stefanove porodice.

Inače, još uvek se utvrđuju sve okolnosti nesreće, međutim prema rečima meštana koji upozoravaju sve na ovaj deo puta, mladić je poginuo, najverovatnije iz razloga što nije video uvalu na putu.

- Tinejdžer je išao iz Amerića, nije video uvalu na putu, koja ga je odbacila, udario je u most, prevrtao se i na kraju uleteo u šanac. Auto je potpuno smrksna - pisali su meštani ovog kraja kod Mladenovca.

Autor: Snežana Milovanov