AKTUELNO

Policija u Novom Sadu uhapsila je N. M. za kojim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Kikindi, a koji se tereti za nelegalnu trgovinu drogom.

Pregledom osumnjičenog i pretresom stana koji on koristi, policija je pronašla ukupno 280 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, bez potrebne medicinske dokumentacije, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Protiv N. M. (37) je podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, a na osnovu sudske poternice on je sproveden u Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici.

Za nelegalnu trgovinu narkoticima osumnjičen je i dvadesettrogodišnji Novosađanin.

U saopštenju novosadske policije se navodi da je on, dok su mu policajci na ulici utvrđivali identitet, odbacio kesu sa 59 paketića u kojima je bila suva biljna masa za koju se sumnja da je marihuana.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pročitajte još: Detalji misterioznog pisma o ubistvu Jelene Marjanović u NOVOM JUTRU: OVO SU POSLEDNJE REČI UBIJENE PEVAČICE (VIDEO)

#Hapšenje

#Kikinda

#Marihuana

#Novi Sad

'