AKTUELNO

Komšija jedne Marije u Beogradu izdavao je stan na dan godinama, a onda je vrata njegovog stana razvalila policija.

Čovek nije ni slutio kakva strahota se zbivala iza zaključanih vrata njegove nekretnine, a komšinica je odlučila da podeli ne tako prijatno iskustvo koje je doživeo, a onda je i ona sama osetila neprijatnost na svojoj koži.

Naime, kako je devojka navela, njen komšija je stan izdao mladićima, neslutivši da će oni u stanu proizvoditi psihoaktivne supstance, te je ostale stanodavce upozorila da bi ista stvar mogla da im se desi.

"Ako izdate stan na dan u Beogradu, omladini koja bi da se bavi kuvanjem psihoaktivnih supstanci, postoje šanse da će Četvrto odeljenje UKP-a ovo da vam uradi od istog prilikom njihovog hapšenja, te budite obazrivi budući da nisu baš nežni", napisala je devojka uz fotografiju stana u kojem se sve odigralo.

Ona je u komentarima otkrila da su mladiće razotkrile komšije koje su prijavile nesnosan smrad koji se danima širio zgradom.

"Mislim da su komšije javile jer je cela zgrada danima smrdela, ali ja nisam bila tu dve nedelje dok se to dešavalo", ogradila se ona.

Njena objava izazvala je velike reakcije, mnogi su ovaj slučaj uporedili sa svetski poznatom serijom "brejking bed" čija radnja je bazirana upravo na nelegalnoj proizvodnji narkotika, međutim mnogi su i napali ovu devojku i sladili se ovom nesrećom, misleći da je njen stan u pitanju.

"Dakle komšija izdaje stan na dan već godinama. UKP mu je razvalio vrata, ko zna kako je u stanu, ja okačim sliku, stan je zapečaćen sa tako otvorenim vratima, a ljudi se u komentarima raduju jer stanodavci treba da dožive sve najgore", otkrila je ona.

Podsetimo, grupa mladića uhapšena je u Beogradu početkom meseca zbog nelegalne proizvodnje psihoaktivnih supstanci. Kako se nezvanično saznaje, oni su iznajmili stan u jednom beogradskom naselju i tamo "kuvali" narkotike.

Autor: