AKTUELNO

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao N.B. (51) i A.G. (52) zbog, kako se sumnja, nanošenja teških telesnih povreda doktorki S.D, odnosno lakih povreda njenom suprugu A.D.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su u saizvršilaštvu 25. maja u “Gradskoj kafani” u Novom Beogradu brutalno pretukli supružnike, udarali ih po glavi i telu, usled čega je S.D. zadobila teške telesne povrede, a A.D. lake telesne povrede.

Podsećanja radi, doktorka S. D. je sa drugaricom izašla u provod, kada im se pred kraj žurke pridružio njen suprug sa još dvojicom prijatelja. Ona tvrdi da je sve bilo u redu do pred kraj, kada su, navodno, ničim izazvani na njih nasrnuli radnici obezbeđenja.

Na saslušanju u tužilaštvu, kako saznajemo, obojica osumnjičenih su negirali izvršenje krivičnog dela, nakon čega im je Treći sud u Beogradu na predlog Tužilaštva odredio pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi uticajem na svedoke ometati krivični postupak.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu će, kako je saopšteno, u daljem postupku ispitivati oštećene i svedoke, doneti naredby za medicinsko veštačenje i preduzeti sve druge potrebne radnje u skladu sa zakonom.