AKTUELNO

Ženu koja je, prema prvim informacijama umrla prirodnom smrću, je poznavao, a crne vesti javila mu je komšinica koja živi u stanu pored njega.

U zgradi u kojoj je u ponedeljak pronađeno telo starije ženske osobe M.G. (62), zatekli smo danas komšiju nesrećne žene koji je, kako kaže, pre nekoliko dana stigao iz Austrije, ali je čuo šta se dogodilo.

Kada smo ušli u zgradu u kojoj je pronađeno telo žene u ponedeljak, vladala je samo gluva tišina.

U samom prizemlju iz lifta je izašao muškarac srednjih godina koji nam je otkrio da je poznavao nesrećnu ženu koja je, prema prvim informacijama umrla prirodnom smrću, a crne vesti javila mu je komšinica koja živi u stanu pored njega.

- Juče su bili policajci. Rekla mi je komšinica iz stana pored mog u potkrovlju, koja se družila sa njom, šta se dogodilo. Ja sam skoro, pre nekoliko dana stigao iz Austrije i više o samom događaju ne znam. Tu komšinicu znam, sećam se da iako je bila u godinama, da je bila vitalna. Kažu da je telo tako stajalo deset dana. Ona ima verovatno neku rodbinu, ali ne znam šta je sa njima - rekao je komšija koji je bio u žurbi.

Nesrećna žena nađena je u ponedeljak u svom stanu, a telo je bilo u fazi raspadanja.