AKTUELNO

Sahrana Branislava Brana Mićunovića, crnogorskog biznismena biće obavljena danas u Nikšiću.

Kristijan Golubović je govoreći o Mićunoviću za Novom vikend jutro kod Jovane Jeremić istaka da samo mali broj kriminalaca umire prirodnom smrću.

- Ako se nešto smatra uspehom u svetu sa one strane zakona jeste da umrete od bolesti. Mićunović je u jednom momentu pokušao da izmiri Kavački i Škaljarski klan, ali u tome nije uspeo - rekao je Golubović.

Kako kaže, veliki je rizik bio učestvovati u takvim ratovima.

- Bio je prosto besmrtan, mnogi opasni momci su planirali da ga likvidiraju - istakao je Golubović.

Trivun Ivković, bivši upravnik kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici kaže da je Brana Mićunovića lično poznavao

Foto: TV Pink Printscreen

- Osamdesetih godina smo u Vojvodini dizali revoluciju da Vojvodinu uguramo u Srbiju i tada su mi trebali Vrbas, Lovćenac, Feketić i svi Crnogorci koji su bili u Novom Sadu. On se u Novom Sadu družio sa fudbalerima Vojvodine i postrojio je Crnogorce u Novom Sadu. Prvi posao kojim se bavio bili su šverc kafe i farmerki - naveo je Ivković gostujući u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić.

Kako je dodao, nakon toga odlazi u Italiju, a po povratku počinje da radi ozbiljne poslove za državu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Napravio je svoje ime, bio je uz Đukanovića. Nije moguće biti veliki mafijaš bez podrške države. Nema šanse. Kad država nekoga hoće da podigne - podigne ga, a kada hoće da ga skine - skine ga - naveo je Ivković i objasnio:

Onda ga obični policajci zaustave, pretresu i nađu pištolj koji nema. Tada je bio njegov kraj. To je bilo pre dve godine, kada je navodno imao pištolj. To je bila poruka da je dosta, inače nema onoga što nije radio u Crnoj Gori

Autor: