AKTUELNO

Policija u selu Zlot saslušala je i školskog druga Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice. Kako Informer nezvanično saznaje, policija je zakucala na vrata školskog druga osumnjičenog Dragijevića.

- Inspektori UKP obavili su razgovor sa Dejanovim školskim drugom koga zovu Sima i živi u selu Zlot. Nije poznato koje im je on informacije otkrio, a u međuvremenu pretraženi su i drugi rezervoari vode - rekao je izvor Informera.

Komšije su otkrile još neke detalje sa lica mesta:

Foto: Tanjug /VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Uz potok ima tri rezervoara koja su se nekada koristila za navodnjavanje njiva, sada ih samo prazne do dna da vide da nisu tu bacili dete - rekao je jedan od komšija.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta, nedelju dana kasnije saznalo se da je devojčica koja je tek počela da živi monstruozno ubijena, a da su ubice njeno telo najpre bacile na deponiju.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Telo nesrećnog deteta su navodno odatle na nepoznato mesto odneli Dejan zajedno sa svojim ukućanima. Nakon njegovog hapšenja uhapšen mu je otac i mlađi brat, koji je preminuo na dan kada je trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu.

Potraga za telom nesrećnog deteta još uvek traje.