AKTUELNO

Potraga za telom dvogodišnje Danke nastavljena je i danas, i to u smeru Zlotske pećine, klisure, ali i duž istoimene reke.

Brat osumnjičenog Dejana Dragijevića, pre nego što je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, priznao je da je bratu pomogao kako bi prikrio jezive tragove, policijske službenike na čelu sa inspektorima koji rade na slučaju, vodio je, kako smo pisali, na čak 20 lokacija, međutim ni na jednoj od navedenih mesta nije nađeno ništa.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Osumnjičeni za Dankino ubistvo saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana, dok je Dejan priznao zločin, drugi osumnjičeni Srđan Janković iz sela Luka, branio se ćutanjem.

Ekipa Kurira obišla je i područje Zlotske pećine kojim putem je krenula i policija u traganje za telom devojčice, međutim, kako prenose reporteri sa lica mesta, ni na ovoj lokaciji nema ničega.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić, Privatna arhiva

S druga strane, u selu Zlot odakle je porodica Dragijević je potpuno mirno, a podsetimo, policija je detaljno pretražila i tu lokaciju, odnosno dva imanja ove porodice, s tim da je i septička jama isušena, međutim, telo male Danke ni tamo nije pronađeno.