AKTUELNO

Svi su gajili nade da će dete biti pronađeno.

Baka svirepo ubijene Danke - Tatjana, govorila je o svemu što porodica Ilić već 14 dana proživljava.

- Ovo je košmar iz kog ne može da se probudi. Šta ljudi moji da vam kažem?! Ne mogu da prihvatim da nema naše bebe, naše devojčice, male, vesele koja je tek bila naučila da trčkara. To je bila beba moja. Nema njenog tela. Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da se porodi - istakla je Tatjana za Republiku, vidno razorena od tuge.

Foto: Facebook.com

Ona i njen suprug su na lekovima za smirenje, kako bi mogli da izdrže sve što im se desilo.

- Moj um ne može da pojmi da među ljudima postoje takvi monstrumi. Da udare dete i ne ukažu mu pomoć, koja je to vrsta? Moraju policiji da kažu gde su je bacili. Normalan čovek bi zastao da je udario mače, a ne detence ovolicko - govori i pokazuje otvorenim šakama postavljenim otprilike u širini ramena.

Baka ističe da je od trenutka kada je devojčica nestala iz dvorišta u Banjskom polju gajila nadu da je će da se pronađe živu, a i sama je učestvovala u potrazi. I kada se pojavio snimak, svi pomislili da je malena Danka u Beču.

Foto: Pink.rs, Tanjug, Privatna arhiva, Društvene mreže

- Svi smo u bunilu nekom, tumaramo, niko ne može ni da jede, ni da pije. Da su je monstrumi kad su je udarili kolima ostavili na ulici, makar bi je majka našla - neutešno govori Dankina baka po ocu za Republiku.

Autor: