AKTUELNO

Policija danas pretražuje i dvorište Dragice Šuje u selu Zlot, u potrazi za telom Danke Ilić za čije ubistvo su osimnjičeni Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luke.

Dragičino dvorište se nalazi prekoputa kuće osumnjičenog Dragijevića, a pripadnici Uprave kriminalističke policije rade detaljne preglede od ranog jutra, a sada se broj policijskih službenika pojačava.

Kako Dragica kaže, dugo živi u inostranstvu a njena kuća i kapija su zaključane. Sa osumnjičenim Dragijevićem nije u kontaktu niti imaju bilo kakav odnos.

- Nemam posla s njima, niti se družimo niti pijemo kafu. Kad sam došla ovde s unukom primetila sam da mi je obijen katanac kapiji, ali nisam prijavila policiji jer sam bila u šoku i nisam se setila da to uradim - kaže Dragica.

Foto: TANJUG/Dopisnik Zaječar/DRUŠTVENE MREŽE

Kako je ispričala ima i bunar, koji policija danas ptretražuje.

Dragica Šuji je ispričala i da je tri dana plakala nakon što je saznala da je devojčica nestala.

- Jao dozivala sam je: "Danče, moja lutko, gde li si nestala!" Nadala sam se da je u Beču - govori Dragica kroz suze novinarki Kurira.

Kada je čula da su komšije osumnjičene za ubistvo deteta, ostala je zatečena, ali ističe da sa njima nije nu kontaktu jer već 25 godina živi u Beču.

- Katanac je bio na kapiji, kad sam došla ovde u utorak videla sam da je katanac obijen. Ja sutra idem u Beč i neka danas policija sve pretraži kod mene šta ima - kaže Dragica i dodaje da policija pregleda i bunar u njenom dvorištu.

Foto: TANJUG/PRIVATNA ARHIVA/GOOGLE MAPS/Pink.rs/Z.Veljković

Inače, kako saznaje Kurir na licu mesta policija je krenula u pretragu septičke jame u dvorištu osumnjičenog Dejana Dragijevića. Cisterna je upravo ušla u njihovo dvorište, a pristigli su i vatrogasci spasioci.