AKTUELNO

Otac i majka jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) i dalje ne mogu da poveruju da je njihov počinio takav zločin.

Rade Dragijević, otac osumnjičenog Dejana Dragijevića, za Alo kaže da još uvek ne može da poveruje da je njegov sin počinio ovakav zločin. Na pitanje novinara da li može da poveruje u to, on je čak jednu novinarku pitao "A kako ja tebi da verujem?". Evo šta je rekao novinarima:

Foto: Tanjug /VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Bavili smo se privatno poslom. Ne verujem dok ne vidim ništa. Oni su bili dobri, on i drugi sin. I drugi sin je sad u policiji. Još ne mogu da verujem. Ako je zakačio dete službenim kolima trebalo je ili da zove majku ili sanitet.

Podsetimo, Dejan Dragijević i Srđan Janković, osumnjičeni su da su ubili Danku Ilić (2) nakon što su je pregazili kolima na 40 metara od dvorišta kuće u kojem se igrala sa majkom i bratom.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo deteta, za koje je po izmenama Krivičnog zakonika koji je stupio na snagu 1. decembra 2019. godine zaprećena kazna doživotne robije bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Foto: Tanjug /VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podsećamo, na deponiji na kojoj se traži telo Danke Ilić, policijske snage od jutros ponovo kopaju na dva dela, gornjem i donjem. Prilaz je još uvek zabranjen, a kamioni se samo smenjuju. Policija obezbeđuje oba prilaza.

Bager koji radi na iskopavanju đubreta, spusta se sve niže niz padinu dok se paralelno krči i šuma.