AKTUELNO

Prava drama odigrala se juče u autobusu na liniji 72 na Novom Beogradu kada je jedna putnica (24) bez karte napala dve komunalne milicajke. Kako saznajemo jednu milicajka je čupala i udarila, a drugu je gurnula, vređala i pretila joj.

Sve se dogodilo oko 8 i 30 sati kada su I. T. i M.M., pripadnice Komunalne milicije, sa kontrolorom M. J. ušle u autobus na stajalištu Pariske komune.

- Kontrolor je devojci koja je sedela zatražio da pokaže kartu, ali ona nije imala validnu kartu, pa je kontrolor pozvao komunalne milciajke. I. T. je tada od putnice zatražila kartu, a kako je ona nije imala, zatražila joj je ličnu kartu. Međutim, devojka se tada ražestila - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, devojka je ničim izazvana počela da vređa milicajku, govoreći "da ona poznaje načelnika i da će ostati bez posla, te da će policija doći po njih", a onda ju je i odgurnula od sebe.

- U želji da smiri strasti, druga milicajka, M. M., je prišla devojci, ali je ona tada nju uhvatila za kosu i počela da je čupa, a u jednom momentu joj je i udarila šamar, pa je i ogrebala - kaže nam izvor i dodaje da su milicajke tada obavestile svoju službu preko motorole da su napadnute, a za desetak minuta su kolege došle.

- Međutim, putnica se ni tada nije smirila. Nastavila je da vređa i da preti, a ličnu kartu je odbila da pokaže, pa su milicajci bili prinuđeni da joj stave lisice na ruke i da je službenim kolima odvezu u policijsku stanicu Novi Beograd. Devojka je bila jako agresivna i sve vreme je pružala otpor - dodaje izvor.

O slučaju je obaveštena policija, a od svih aktera su uzete izjave i dalji rad na slučaju je u toku.