AKTUELNO

Za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot!

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Oglasio se i Dejanov brat Dalibor koji je u šoku.

- Moj brat je od juče u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne znam, niko nam nista ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije - rekao je brat.

Dejan i Srđan su kolege i ispituje se pod kojim okolnostima se sve dogodilo.

- Dejan nije oženjen, tu je po selu, nije nikada pravio velike probleme, ali je poznato da voli da popije. Za ovako nešto nikada nismo mislili da bi bio sposoban.

Kako saznajemo, prema rečima komšija, Srđan je razveden i dugo je već zaposlen u Vodovodu.

- Razveo se pre oko godinu dana, ima sina i snaju, a oni imaju devojčicu. Ima unuku, ne znam kako je moglo tako nešto da mu padne na pamet, nadam se da to nije istina - kaže nam jedna komšinica iz Luke.

- Njih su inspektori doveli na mesto zločina, odnosno na mesto gde su najverovatnije autom pregazili malu Danku. Na slikama se vidi kako oni pokazuju inspektorima odakle su došli, gde su je udarili, ali i kuda su potom otišli sa njenim telom - kaže nam izvor.

Autor: