AKTUELNO

Osnovno državno tužilaštvo Đevđelija pokrenulo je postupak protiv državljanina Republike Srbije, koji je osumnjičen da je 31. marta u ranim jutarnjim satima počinio teško nasilje nad jednom osobom u ugostiteljskom objektu na benzinskoj pumpi u Josifovu.

Naime, oštećeni muškarac je sa svojim prijateljima u ugostiteljskom objektu slavio rođenje deteta, a osumnjičeni je sedeo za drugim stolom s još jednom osobom, navodi se u saopštenju Tužiteljstva.

Njih dvojica su bila u alkoholisanom stanju i počeli da razbijaju po lokalu, udaraju televizor i prete vlasniku objekta kad ih je zamolio da napuste lokal, jer su postali agresivni.

Izbačeni iz lokala
Srpski državljanin i njegov prijatelj besni jer su ih izbacili iz lokala, otišli su iz zgrade ka svom kamionu, a zatim se osumnjičeni vratio do ulaza lokala na kom je stajala žrtva i telefonirala.

Bez ikakvog razloga i povoda srpski državljanin je napao muškarca i ubo ga nožem u levu stranu grudnog koša, nanevši mu ubodnu ranu. Osumnjičeni je odmah pobegao, trčeći prema kamionu, ali su ga zaustavili gosti iz restorana, piše u saopštenju tužilaštva.

Zbog opasnosti od bega, državni tužilac je podneo predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom stranom državljaninu.