AKTUELNO

U vezi nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić, oglasio se MUP nakon što su pojedini mediji preneli vest da je devojčica pronađena živa i zdrava, nažalost, kako su nam rekli ovo nije tačna informacija.

- Apsolutno nije tačno da je Danka Ilić pronađena, uputili smo apel svima koji su uključeni u tok ovog slučaja da neproverenim informacijama ne remete istragu - rečeno je iz MUP-a.

Kako saznajemo, policija i Uprava kriminalističke policije rade svim snagama i sredstvima koji su im na raspolaganju kako bi potragu priveli kraju, stoga je od velike važnosti da postupamo u skladu sa situacijom.

Naime, kako smo već pisali, bugarska granica nalazi se u blizini Banjskog polja, mesta gde je mala Danka poslednji put viđena, komšije strahuju da, s obzirom na to da od devojčice u njihovoj okolini nema ni traga, sumnjaju da postoji šansa da nije u blizini.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, policija čini sve i istraga se vodi sa svih aspekata, širi se dalje i čeka se na informacije u kom pravcu se zvanično potraga nastavlja dalje.

Što se tiče roditelja male Danke, iz policije nisu mogli ništa mnogo da nam kažu.

- Oboje su saslušani, iako je majka devojčice odbila poligraf zato što je u drugom stanju, cela situacija koja se odvija ovde je čudna, ali nadamo se najboljem - rekao je izvor nezvanično.

Autor: