AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave Niš.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapšeni su P. P. (43) i A. Ž. (28) iz ovog grada, kao i M. R. (27) iz okoline Leskovca.

Policija je zatekla P. P. u trenutku kada je prodavao A. Ž. manju količinu materije za koju se sumnja da je kokain.

Pretresom stana koji P. P. koristi pronađeno je 35 paketića sa 69,4 grama materije za koju se sumnja da je kokain, 10 paketića sa 70,8 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i dve vagice za precizno merenje i 900 evra koji su, sumnja se, stečeni prodajom narkotika.

Kod osumnjičenog A. Ž. policija je pronašla dva paketića sa 10 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i pištolj sa pripadajućim okvirom i deset metaka, pa se on sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, A. Ž. je, kako se sumnja, ranije prodao M. R. dva paketića sa 8,2 grama materije koja je, sumnja se, kokain.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.