AKTUELNO

Nikolina S, dvanaestogodišnja devojčica koja je povređena u udesu kod Užica krajem avgusta prošle godine u kojem su joj poginuli mlađa sestra (9), baka i deka, u utorak je izgubila borbu za život.

- Lekari u UDK "Tiršova", gde je devojčica prebačena iz užičke bolnice, su se sedam meseci borili za njen život, ali dete nije izdržalo.

Nesreća se, da podsetimo, desila na Ložioničkom mostu, na zlatiborskom putu u Užicu kada je putničko vozilo “ševrolet spark”, kojim je upravljao deda Dragoslav G. udarilo u kamion-cisternu.

Njegova supruga Zorica G. bila je na mestu suvozača, a dve devojčice od devet i 12 godina na zadnjem sedištu vezane.

- Mlađa unuka preminula je u užičkoj bolnici neposredno po prijemu, a starija je sateškim povredama, opasnim po život, operisana u Užicu, a zatim prebačena u Urgentni centar UKC Srbije u Beograd. Odatle je prebačena u UDK "Tiršova" gde je preminula sedam meseci kasnije - objašnjava naš izvor.

Automobil u kom su bile devojčice sa bakom i dekom kretao se ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Devojčica Nikolina je danas, u belom kovčegu, sahranjena na groblju Orlovača u Beogradu gde su je na večni počinak ispratili najmiliji.