AKTUELNO

Samo jedna u nizu porodičnih tragedija koja je uzdrmala javnost dogodila se upravo na današnji dan pre tri godine u Bečeju kada je telo Danice M. (57) za kojom se tragalo 15 dana, pronađeno u šahtu u blizini porodične kuće, prikriveno ciglama i peskom.

Naime, ubrzo se ispostavilo da iza jezivog zločina stoji upravo Divna M. (23) jedna od njenih ćerki, koja je majku usmrtila čak dva meseca pre nego što je pronađeno izmučeno telo nesrećne žene. Inače, kako smo i tada pisali, Divna je u tom momentu kada je počinila zločin bila u drugom stanju.

Divna je ubrzo uhapšena, a za zločin se saznalo kada je njena sestra, odnosno druga ćerka nesrećne žene, prijavila policiji nestanak majke, s obzirom na to da nije dva meseca uspela da stupi u kontakt sa njom, nakon čega joj je sve postalo sumnjivo.

Foto: Društvene mreže

- Razgovarala sam više puta sa Divnom, koja me je ubeđivala da se majka preudala u šta ja nisam poverovala. Moja majka je nestala pre skoro dva meseca, niko je nije ni video, niti se čuo sa njom. Njen mobilni telefon već nedeljama nije dostupan. Pokušavala sam na sve načine da dođem do informacije gde je, ali kada više nisam imala koga da zovem, prijavila sam policiji - rekla je tada Monika Č. iz Leskovca, inače starija ćerka pokojne Danice.

Divnina sestra dugo je bila u šoku zbog svega što se izdešavalo, kako je tada ispričala, nikada joj neće biti jasno šta se zapravo dogodilo sa njenom sestrom sa kojoj se redovno čula u vreme kada joj je majka već bila ubijena.

Foto: Informer/V.N.

- Kuća se vodila na sestrino ime. Sestra mi je rekla da je mama pokupila novac i da je otišla iz kuće. Sve vreme se pravila mrtva hladna. To mi je još veću sumnju izazvalo. Ne mogu da verujem da je mogla to da uradi. Svađale su se, ali najgore je što smo se sestra i ja čule u prethodna dva meseca, a ona se ponašala kao da se ništa nije desilo - rekla je Monika tada.

Autor: