AKTUELNO

Sanela S. (45) iz Prijanovića kod Požege uhapšena je juče nakon što je, kako se sumnja, svog muža M.S izbola nasmrt. Kako za "Blic" pričaju meštani, Sanela je nesrećnog muškarca usmrtila nakon svađe kuhinjskim nožem.

- Svakodnevno mu je pretila, a na kraju je i uradila to što je naumila. Mi smo mu stalno pričali da beži od nje, žena nije normalna, ali nas nije slušao. Pretila mu je, plašio se - navode uznemirene komšije.

Ističu i da je Sanela je svakodnevno konzumirala alkohol, te ih ne bi čudilo ni da je kobnog dana bila "mortus pijana".

- Ona je zlo, nije se treznila. Napije se i onda ceo svoj bes usmerava ka njemu. On je bio divan, uvek tu da pomogne, vredan... Niko u selu nema jednu lošu reč da kaže za njega. Sve je slutilo da će do ovoga doći - kaže naša sagovornica.

Ubila muža, pa zaćutala u policiji
Podsetimo, nakon što je izvršila zločin, Sanela je uhapšena. Određeno joj je zadržavanje i tereti se za krivično delo ubistvo.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, osumnjičena je saslušana u predistražnom postupku u Policijskoj stanici Požega, gde se koristila svojim zakonskim pravom da ne iznosi odbranu.

Sumnja se da je ubistvu prethodila svađa.

Komšije su u šoku nakon što se dogodilo ubistvo, a kažu i da ga je Sanela maltretirala, te da od nje "nije smeo da pisne".

Nije smeo da je prijavi, pretila je da će ga ubiti - kaže komšinica.