AKTUELNO

Osumnjičeni Veludin S. (50) iz Iriga, pre četri dana ubio je bivšeg vlasnika kafića Zorana Obradovića (68) iz Rume i to navodno, nakon svađe oko njegove supruge jer je sumnjao da ga vara sa žrtvom.

Ubistvo se dogodio, podsetimo, u noći između 3. i 4. marta u porodičnoj kući Obradovića u ulici Marka Oreškovića u Rumi. Nakon što je otkriven zločin pripadnici MUP-a ubrzo su lišili slobode osumnjičenog, koji je priznao da je počinio krivično delo teško ubistvo.

- Sumnja se da je do zločina došlo, navodno, nakon što je osumnjičeni Veludin S. načuo da se njegova supruga, sa kojom je u braku od 2020. godine viđa sa Zoranom. Ubrzo su nastali problemi jer je Veludin S. instistirao da se obračuna sa ubijenim i navodno, mu je pretio - navodi naš izvor i dodaje:

- Supruga osumnjičenog trudila se da ga odvrati od te ideje, navodeći da nije tačno sve što je čuo i da se između njih nije dogodilo ništa što bi moglo da naruši njihov odnos.

Kako navodi naš izvor, u noći između 3. i 4. osumnjičeni je došao kod Obradovića i svađao se s njim. Sukob je eskalirao u zverski zločin, a Zoranovo unakaženo telo našao je njegov sin koji došao 5. aprila da ga poseti, s obzirom da mu se prethodno nije javljao na telefon.

- Sin ubijenog zatekao je jeziv prizor! Zoran je krvav ležao na podu spavaće sobe, dok je pored njegovog unakaženog tela bio pas rase "doberman". Ubijeni je na rukama imao brojne povrede i nagrižene prste, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije naneo pas - navodi izvor i dodaje da je pronađena krvava bejzol palica.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

- Obdukcija je utvrdila da je Zoran imao višestruke povrede i prelome, uključujući i dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti. Uzrok smrti je davljenje.

MUP se oglasio saopštenjem gde su naveli, da je osumnjičeni nakon zločina ukrao automobil "BMW" Zorana Obradovića.

- Sumnja se da je osumnjičeni nakon ubistva uzeo njegov automobil i dao ga muškarcu (43) na području Sremskih Karlovaca, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje - piše u saopštenju MUP-a, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako su nam komšije rekle, Zoran je poslednji put viđen u subotu gde je bio veoma ljut jer mu je neko navodno ukrao besni automobil.

- Komšija ga je video kako se nervozno šeta na parkingu u blizini bivšeg kafića, a nedaleko od svoje porodične kuće gde je psovao i zapitkivao komšije da li su mu videli besni auto - rekle su oni i dodali "da je Zoran bio pomalo brgav i da su svi gledali da ne ulaze u sukob s njim."

Živeo u Austriji, vratio se pre 4 godine

Kako navodi izvor, osumnjičeni Veludin S. se 2020. preselio u Irig odakle je njegova supruga. - Veludin S. je godinama živeo u Austriji i tamo je imao lep život, ali je zbog ljubavi odlučio da se preseli u Srbiju, tačnije u Irig gde je njegova supruga živela. Venčali su se 2020. godine i od tada žive u Irigu - navode komšije. Profil osumnjičenog Veludina S. prepun je zajedničnih fotografija sa suprugom gde se može videti kako jedno drugom izjavljuju ljubav.

Autor: