AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unitrašnjih poslova uhapsili su danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Vuka S., jednog od osumnjičenih za trgovinu ljudima i organizovanje prostitucije zajedno sa braćom Panić koji su u bekstvu, saznaje Kurir.

On će kako saznajemo, u toku dana biti priveden na saslušanje u tužilaštvo. Istragu protiv braće Uroša i Miloša Panića i drugih osumnjičenih zbog krivičnog dela trgovina ljudima pokrenulo je Više javno tužilaštvo u Beogradu, dok je od Trećeg osnovnog javnog tužilštva u Beogradu preuzelo krivično gonjenje braće Panić za posredovanje u prostituciji.

Sumnja se da su oni, zajedno da drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zarađenog novca. U njihovoj ponudi prostitucije, pod velom nuđenja usluga masaže preko raznih sajtova, nalazile su se još dve devojke.

Braća Uroš i Miloš Panić su izbegli hapšenje 12. februara i od tada se nalaze u bekstvu.

Podsetimo, Vuk S., koga su zvali "Vuke makro", koji je prijatelj odbegle braće, bio je uhapšen 12. februara, ali je posle saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu bio pušten da se brani sa slobode. Vuk S. je tada, kako smo pisali, priznao da je reklamirao salone za masažu na društvenim mrežama, a u kojima se zapravo odvijala prostitucija.