AKTUELNO

Saška Jovanović (30) iz mesta Čekmin kod Leskovca pronađena je mrtva u blizini porodičnog doma, a tragične vesti potvrdio je i njen suprug. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a meštani Čekmina kažu da su van sebe zbog ovog događaja, koji je potresao njihovo mirno mesto.

- Saška je bila divna žena, ona i njen suprug su se mnogo voleli, ne možemo da poverujemo da se nešto ovako dogodilo. Pitanje je sad šta tačno stoji iza toga, pogotovo što smo čuli da su pored nje policajci pronašli lekove i neko parče papira, verovatno se radi o oproštajnoj poruci - kažu komšije za Kurir.

Foto: Univerzum HD Media/N.M., Društvene mreže/Privatna arhiva

Da podsetimo, danas u 10 časova okupilo se više od 50 ljudi ispred porodičnog doma Saške Jovanović, kako bi krenuli u potragu za njom, s verom da će njihovu voljenu komšinicu pronaći živu i zdravu. Međutim, njena sudbna bila je drugačije, potraga za njom završila se tragično.

Inače, nestanak Leskovčanke prijavio je njen suprug u ponedeljak 26. februara, nakon što su mu iz firme u kojoj je radila javili da se Saška uopšte to jutro nije pojavila na poslu.

Foto: Društvene mreže

- U ponedeljak sam se probudio ujutru za posao, ona inače ustaje sat vremena pre mene i to je bio poslednji put da sam je video. Mislio sam da je izašla, ja sam nastavio da spavam tad. Posle toga su me zvali iz njene firme da kažu da se nije pojavila na poslu - kroz suze je ispričao Žarko za Kurir.

Šta se tačno dogodilo sa Saškom Jovanović znaće se nakon istrage i obdukcije.

Autor: