AKTUELNO

U saobraćajnim nesrećama učestvovalo je i vozilo Hitne pomoći.

U sedam saobraćajnih nesreća u Beogradu prošle noći je povređeno 10 osoba, od kojih jedna teže, izjavila je jutros agenciji portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kola Hitne pomoći koja su ka Urgentnom centru iz Novog Beograda prevozila jednog povređenog koga je udario automobil, imala su udes na uglu Nikole Dobrojevića i Tošinog bunara, te je druga ekipa te službe preuzela i tog povredjenog, i jednog lakše povređenog medicinskog tehničara (44) Hitne pomoći.

Dvoje 23-godišnjaka je povređeno kad ih je udarilo vozilo sinoć u Zaplanjskoj ulici, a dvoje u saobraćajnoj nesreći kod Kliničkog centra Srbije, na raskrsnici Birčaninove i Resavske ulice, dok je jedan povređen u Ulici braće Ljubinković.

Dvojica muškaraca su povredjena u nesreći u Ulici Zdravka Čelara pred ponoć, a jedna žena kod Beogradskog sajma. Svo troje je odbilo prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je prošle noći obavila 101 intervenciju. Pomoć su mahom tražili astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, ljudi s visokim krvnim pritiskom i s povišenom temperaturom.

#Hitna pomoć

#Povređeni

'