AKTUELNO

U Fabrici "Toza Marković" u Kikindi jutros rano, oko četiri sata, teže je povređen jedan radnik, koji je odmah nakon toga prebačen na lečenje u kikindsku bolnicu.

Kako saznajemo, povrđeni R.G. (57) zadobio je teže opekotine i trenutno se nalazi u jedinici Intezivne nege, gde mu je urađena sva potrebna dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Povređenog je iz fabrike u bolnicu prevezla Hitna pomoć, rano jutros oko 4,30 sati.

- Povređeni ima opekotine po licu i obe šake. Povrede se kvalifikuju kao opekotine drugog stepena. Ukazana mu je sva potrebna medicinska pomoć, urađena dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Trenutno se nalazi u jedinici Intezivne nege. Povređeni radnik se dobro oseća i za sada ostaje na lečenju u našoj ustanovi – rečeno nam je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako nam je potvrđeno u kikindskoj policiji, povređeni radnik treće smene zaposlen je u službi Održavanja u fabrici „Toza Marković“.

- Radnik održavanja zadobio je povredu na radu kada se dogodio strujni udar u trenutku dok je on otklanjao kvar na električnoj instalaciji. Povreda se dogodila jutros rano. Radnik je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je zadržan na lečenju. Na licu mesta obavljen je uviđaj, a o nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Autor: