AKTUELNO

Prema pisanju medija, protiv dvojice mladića i jedne devojke podneta je krivična prijava i za njima traga beogradska policija

"Angažovao sam prostitutku preko nekog oglasa. Doveo sam je u stan koji sam iznajmio u Beogradu. Tražila mi je za seksualni odnos 100 evra. Kada je uzela rekla mi je da ne želi da me zadovolji. U jednom trenutku pozvala je nekoga na mobili telefon. Ubrzo je neko pozvonio na vrata. Usla su dvojica mladića i jedna devojka. Tukli su me i opljačkali", ovako je istražiteljima V.R. (47) iz Rusije ispričao kako je postao žrtva troje razbojnika.

O celom slučaju, koji se dogodio 13. februara ove godine, obavešteno je i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se saznaje, protiv dvojice mladića i jedne devojke podneta je krivična prijava i za njima traga beogradska policija.

Prema navodima medija, V.R. je iznajmio stan na dan na Zvezdari. Pomoću oglasa je došao u kontakt sa prostitutkom.

- Ona je došla u stan, uzela novac za "uslugu", ali odbila da mu je pruži. Nakon kraće rasprave pozvala je prijatelja na telefon. Ubrzo su im na vratima bili dvojica muškarac i jedna devojka - kaže izvor.

Nezvanično, jedan od mladića V.R. je držao nož pod grlom dok nije dao sav novac i mobilni telefon. Jedan od razbojnika udario ga je nekoliko puta u glavu i telo.

- Rus je o svemu obavestio policiju, ali je već narednog dana izašao iz stana i vratio se u svoju zemlju. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dva mladića i devojke zbog razbojništva. Svaki trag se izgubio i ženi koja se predstavila kao prostitutka. Inspektori pokušavaju da na osnovu snimaka sa kamera uđu u trag razbojnicima - dodaje izvor blizak celom slučaju.

V.R. prilikom razbojništva nije povređen.

Autor: