AKTUELNO

Branislav Radić (48) iz sela Rakovac kod Beočina sinoć je, kako se sumnja, nakon svađe ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (74).

Zločin se dogodio u porodičnom domu majke i ćerke, nakon što je došlo do svađe među bivšim supružnicima.

- Sumnja se da je pomahnitali Branislav došao na vrata kuće, da je uredno prošao pored njihovog psa koji čuva dvorište jer ga žiovtinja poznaje i nije lajao. Ubrzo je Branislav koji je, navodno, bio pod dejstvom alkohola počeo da lupa na vrata, sve se treslo... Vikao je i pretio da će ih ubiti - navodi izvor i dodaje:

- Iako su nesrećne žene pokušale da ga odvrate i da ga oteraju nisu uspele u tome, jer je on u međuvremenu razvalio ulazna vrata. U prvoj sobi je bila njegova supruga Dragana i nju je izbo nožem, a onda je njena majka iz druge sobe pokušavajući da je odbrani zadobila brojne ubode po telu.

Foto: Printscreen Tanjug video/Dopisnik Novi Sad

Od zadobijenih povreda i jedna i druga su preminule na licu mesta, a osumnjičeni je mirno sedeo i čekao policiju da ga uhapsi. Policija je pronašla dva krvava tela, kao i nož kojim je počinjen zločin. Branislav Radić je odranije poznat policiji zbog kafanskih tuča, kao i nasilja u porodici.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog zločina. Osumnjičenom je doređeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu koje je potom sudu predložiti zadržavanje do 30 dana.