AKTUELNO

S. B. (31), iz Beograda koji je pripadnik navijačke frakcije Partizana "Vandal Bojs" identifikovan je kao osoba koja je pripremala teško krivično delo u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U stanu koji je iznajmio u tom gradu u Crnoj Gori, kako se navodi u saopštenju, pronađeni su pištolj sa prigušivačem i protiv njega je podneta krivična prijava za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje ispreve.

- Službenici Sektora za borbu protiv kriminala u zajedničkim aktivnostima sa službenicima Ođeljenja bezbednosti Nikšić, uz tesnu saradnju sa službenicima Agencije za nacionalnu bezbednost, identifikovali su državljanina Republike Srbije S.B. (31) iz Beograda, kao izvršioca krivičnih dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave. Tokom januara, prilikom preduzimanja policijsko tužilačkih mera i radnji izvršen je pretres stana i drugih prostorija na jednoj lokaciji u Nikšću, kojom prilikom je pronađeno vatreno oružje - pištolj sa prigušivačem i municijom, veći broj predmeta i tragova, kao i lična dokumenta izdata od strane nadležnih organa Republike Slovenije na ime D. J., rođen 1991.godine - navodi se u saopštenju crnogorske policije.

Autor: