AKTUELNO

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 130 puta.

Muškarac star oko 35 godina ubijen je sinoć u pucnjavi na uglu Zaplanjske ulice i Mirče Aceva na Voždovcu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, Hitna pomoć primila je poziv u 20.41 časova, i mogla je samo da konstatuje smrt muškarca. Macura je ranije rekla da ga je ekipa Hitne pomoći zatekla mrtvog ispred menjačnice na uglu ulica Zaplanjske i Mirče Aceva.

Kako su preneli beogradski mediji, u pitanju je vlasnik menjačnice koji je prema nezvanicnim informacijama pogođen u glavu sa dva metka.

Pročitajte još: UBISTVO NA VOŽDOVCU! MUŠKARAC UPUCAN U GLAVU! (FOTO)

U Beogradu je sinoć u 19.46 časova zabeležena i jedna saobraćajna nesreća u ulici Stevana Filipovića, na putu od Železnika ka Sremčici, u kojoj je povređen pešak (62) i prevezen na Odeljenje za hirurgiju i ortopediju u Urgentnom centru.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 130 puta, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, a u ranim jutarnjim satima registrovana su i akutna urgentna stanja.

U Beogradu su juče tokom dana zabeležene tri saobraćajne nesreće, dok je jedna osoba skočila sa Pančevačkog mosta, te je prevezena u Urgentni centar sa značima hipotermije.

Hitna pomoć juče tokom dana je intervenisala 154 puta, od kojih 41 na javnom mestu, dodala je Macura.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'