AKTUELNO

Nakon višečasovne intezivne potrage pronađeno je telo mladića Nusreta Destanovića iz Tutina, koji je nestao u četvrtak uveče. Telo je pronađeno na Pešterskoj visoravni u selu Međugor u blizini kuće osobe S.Ž. za koju se sumnja da je ubio Destanovića.

Nusret Destanović, poslednji put je viđen u četvrtak veče na benzinskoj stanici u Karajukića bunarima i to dva sata nakon ponoći kada mu se gubi svaki trag. Kako nezvanično saznaje Informer ubistvu je prethodila svađa oko supruge S.Ž. sa kojom je Destanović, kako nezvanično saznaju, bio u emotivnoj vezi.

Foto: RINA, Društvene mreže/Privatna arhiva

- S.Ž. je saznao da ga supruga vara i pozvao Destanovića, svađu su započeli  preko poruka i našli su se u blizini pumpe u Karajukića bunarima  kada ga je udario drvenom motkom u glavu. Na putu se vide tragovi krvi i nakon toga ga ubacio automobil, nakon što ga je ubio bacio ga je u bunar u blizini porodične kuće u kojoj osumnjičeni za ubistvo stanovao - kaže izvor blizak istrazi.

Foto: RINA

Vozilo marke Golf IV, koje je pripadalo Destanoviću, pronađeno je u Kozaračkoj ulici u Novom Pazaru u naselju Hadžet u Novom Pazaru, kojim se ubica prevezao iz Sjenice i najmanje 24 sata je u bekstvu. Sumnja se da je u Nemačkoj.