AKTUELNO

Sumnja se da je napadač imao pomagača, a takođe i da su znali u koje vreme će Bogdan da bude u parku, te su mu napravili "sačekušu"

Četiri dana se traga za osobom koja je na Karaburmi ranila Bogdana J. Pitanje je da li će počinilac uopšte da bude pronađen, s obzirom na to da Bogdan ne želi da sarađuje s policijom.

On je ranjen kada je oko 20.15 sati 3. februara u Kamčatskoj ulici na Karaburmi jedna osoba ispalila je više metaka u njegovom pravcu. Napadač mu je pucao mu je u noge, što može da znači da nije imao nameru da ga ubije, već da ga upozori. Dva metka završila su Bogdanu u desnoj natkolenici.

Nakon što je ranio mladića, napadač je pobegao. Sumnja se da je imao pomagača, a takođe i da su znali u koje vreme će Bogdan da bude u parku, te su mu napravili "sačekušu".

Ono što je verovatno uticalo na to da napadač još ne bude identifikovan i uhapšen, jeste da je u pitanju kraj gde se okupljaju navijači, te niko od ljudi koji žive u blizini nije pomislio da je u pitanju pucnjava, već pirotehnika.

Policijski posao otežava i to što Bogdan poštuje nepisani zakon ulice i ne želi da sarađuje sa policijom.

Takva njegova odluka da ne prijavi napadača, samo pokazuje da se verovatno poznaju od ranije, kao i da se obojica bave nelegalnim poslovima, a moguće je i da je u pitanju sukob suprotstavljenih navijačkih frakcija.

Bogdan važi za problematičnog mladića i navodno je upleten u poslove sa narkoticima.

Autor: