AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novopazarskom naselju Jalija, vozač motocikla zadobio je teške povrede nakon što je došlo do sudara sa automobilom marke Golf četvorka, sa raščanskim registarskim oznakama.

Incident se odigrao oko 13 časova, a prema prvim izveštajima, vozač motocikla je hitno prevezen u najbližu medicinsku ustanovu sa teškom povredom noge.

Prema očevicima, noga vozača motocikla je bila teško rasečena i slomljena, što ukazuje na ozbiljnost sudara. Suvozač na motociklu takođe je povređen, ali srećom, njegove povrede su kategorisane kao lakše i nije bilo potrebe za hospitalizacijom, piše Sandzak danas.

Policija je brzo reagovala na mesto nesreće, te je odmah započela sa uviđajem kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja. Uviđaj je u toku, a saobraćaj u naselju Jalija je bio privremeno obustavljen kako bi se omogućilo nesmetano sprovođenje istražnih radnji.

Očevici su izjavili da je do sudara došlo kada je automobil, iz još uvek nejasnih razloga udario u motocikl, koji je pokušao da skrene na parking.

Dok se čeka zvanični izveštaj policije, građani Novog Pazara ostaju u šoku i nadaju se brzom oporavku povređenih.

Autor: